Aanpak stress-gerelateerd verzuim

Als u op zoek bent naar een oplossing voor het groeiende probleem van stress-gerelateerd verzuim in uw organisatie, dan komt u een veelheid aan aanbieders tegen. Veelal is het aanbod gericht op verzuim in het algemeen of basis vitaliteitsprogramma's. Hier wordt de problematiek onvoldoende in de kern aangepakt en is de effectiviteit beperkt. 

PROvida onderscheidt zich in haar aanbod en biedt u een professionele en bewezen effectieve aanpak vanuit een heldere visie. Het resultaat van de aanpak van PROvida is een duurzame inzetbaarheid van werknemers, een toename van bedrijfsprestaties en een enorme kostenbesparing. 

De deskundigheid en ervaring van PROvida komt voort uit de behandeling van langdurig stress gerelateerde klachten met een intensief 4-weeks behandelprogramma in Spanje. De kennis die in dit programma wordt opgedaan zetten we vervolgens in ter preventie van stress in uw organisatie, waardoor verzuim kan worden voorkomen. 

Hier ligt dus het fundament van onze aanpak van het verzuim. Naast behandeling van langdurig verzuim en preventie zorgen wij ook voor optimalisatie van prestaties. We brengen de bedrijfscultuur en omgeving in kaart en gaan samen met u wenselijke veranderingen doorvoeren.

We hechten veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met  management en werknemers.

Lees meer over ons behandelprogramma 

Geïnteresseerd in een professionele aanpak op het gebied van stress-gerelateerd verzuim, voor uw organisatie? 

Vraag dan vrijblijvend bij ons een offerte aan.