Toekomstige projecten

Toekomstig Project Loreto klooster in Simpelveld

In de loop van 2022 zullen we mogelijk starten met het aanbieden van een nieuw concept binnen ons aanbod. We zijn op dit moment nog bezig dit concept verder te ontwikkelen en zijn van plan dit aan gaan bieden in het prachtige Loreto klooster in Simpelveld. Een plek waar op dit moment meerdere mooie projecten in ontwikkeling zijn. 

 

Het nieuwe concept: Executive Performance Program

Wanneer er op hoog niveau veel van je gevraagd ligt een burn-out altijd op de loer. Er even kort tussenuit om de batterij weer volledig op te laden is dan geen overbodige luxe. En waar kan dat beter dan binnen het Executive Performance Program van PROvida!

"Mastering others is strength, mastering your self is true power"

Deze uitdrukking benadrukt direct de filosofie achter ons Executive Performance Program. Tijdens een kort maar krachtig coachings traject combineren wij onze excellente ervaring en kennis vanuit de individuele VIP-trajecten, met coaching van topsport teams en coaching in leadership van executives. Met als doel een flinke boost in je performance en tevens een ultieme tool om burn out op de langere termijn te voorkomen. Na dit traject kun je er weer met de volledige focus voor gaan en weer voelen waar je energie gaat stromen in plaats van waar deze weg vloeit.