Mastering others is strength,
mastering yourself is true power
~Lao Tzu - Chinese Philosopher

Word de baas over je burn-out en je prestaties

Voor
Wie

Wij zijn er voor mensen met een hooggeplaatste functies, topsporters en topartiesten die vanwege de hoge druk waaronder zij staan stress en burn-out klachten hebben ontwikkeld.

LEES MEER

Ik zat aardig in de put. Het vermogen van de therapeuten en het maatwerk dat PROvida levert hebben gezorgd dat ik de stijgende lijn naar huis heb kunnen maken. Ze hebben mijn geest opgeruimd en ik heb nu de controle over mijn problemen en angsten. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik weer “boven Jan ben”.

~ Jan Smit

VIP programma

Innovatief, baanbrekend en intensief behandelprogramma

Geheel op maat

Volledig aangepast op jouw individuele wensen en agenda

Toegewijd team

Een team van 12 specialisten geheel toegewijd aan jou

Perfecte locatie

Een unieke afgeschermde behandelvilla aan de prachtige Costa Blanca

Jouw exclusieve
VIP Programma

 

 

Dit exclusieve programma is voor jou individueel en wordt samengesteld op basis van wat jij nodig hebt. Samen stemmen we het af op je omgeving en jouw veeleisende agenda.

Afgeschermd van de druk van buitenaf kom je in korte tijd tot een blijvend herstel van je balans. Daarbovenop leer je vaardigheden waarmee je excelleert en komt tot topprestaties.

LEES MEER

Jouw team van
professionals

Het team van PROvida heeft een unieke samenstelling. We hebben jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en in coaching van topmanagers, topsporters en topartiesten. Wij blinken uit in een warme verbinding van mens tot mens én in onze drive om voortdurend te ontwikkelen.

LEES MEER

Jouw
villa

LEES MEER