Reviews

Wat vonden onze cliënten van het VIP programma?

 

 

Allereerst wil ik beginnen om aan te geven dat PROvida een super committed team heeft en dit is naar mijn mening het sterkste punt van PROvida. Erg onder de indruk hoe de individuele teamleden het belang van de behandelende persoon voorop stellen. Daarnaast is het gebruik technische middelen zoals QEEG, HCT, Myndlift en focusband van groot belang om het programma “wetenschappelijke” onderbouwing te geven. Ben erg blij dat ik de keuzes binnen het programma over heb gelaten aan PROvida. Zaken die ik vooraf minder van belang vond omdat het al een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven was zoals bewegen en eten bleken toch een integraal en belangrijk onderdeel van de gehele behandeling te zijn. Alle behandelingen sluiten daarmee zonder uitzondering op elkaar aan en zijn daarmee een belangrijk onderdeel van het bereiken van het doel. De flexibiliteit om mijn eigen sportonderdelen tijdens het traject te kunnen doorzetten stel ik zeer op prijs en daarmee voelt het programma duidelijk afgestemd op mij persoonlijk (maatwerk). De planning leek in eerste instantie “wat licht” echter zeker in de eerste weken was het programma super intensief zeker omdat er ook naast de formele planning nog andere zaken gedaan moeten worden. Dus het programma is intensief maar gebalanceerd zolang de te behandelende persoon zich 100% kan focussen op het traject. Om afleiding te voorkomen acht ik het dan ook erg belangrijk dat het traject in Spanje plaats heeft gevonden. Het is mijn persoonlijke mening maar ook de mening van mijn omgeving dat het traject met PROvida een grote positieve impact op mij heeft gehad.

 

 

 

Toen ik startte met de behandeling van PROvida was ik ten einde raad. Toen ik eenmaal zover was dat ik dit programma wilde starten, schakelde PROvida heel snel. Het programma is op maat voor mij gemaakt en zo voelde het ook. Het is heel goed bevallen, omdat het speciaal toespitst was op mijn problemen en ook helemaal op mij individueel gericht was. Het was intensief, zwaar, confronterend en persoonlijk. Ook het feit dat het programma in Spanje plaatsvond heeft sterk bijgedragen aan het succes; ik moest er echt uit! Ik ben er een ander en beter mens door geworden, iemand die veel bewuster is van wat er om hem heen gebeurt en wat er met mijzelf gebeurt onder verschillende omstandigheden. Ik gebruik de kennis die ik bij PROvida heb opgedaan zowel privé als zakelijk. Na het programma ging het met mij stukken beter. Met wat vallen en opstaan functioneer ik inmiddels weer op het niveau waarop ik het gewend was: hoog! Het team van PROvida bestond voor mij uit verschillende specialisten met verschillende invalshoeken. Leuke en deskundige mensen waar ik heel veel wijzer van ben geworden.

 

 

 

Het VIP programma van PROvida is de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan. Het was een intensief proces en juist dit heeft mijn leven volledig veranderd. Het hele team van professionals blinkt uit in deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

 

  

  

  

 

Het intensieve programma heeft mij zodanig geholpen dat ik grotendeels van de klachten af was toen ik weer naar huis ging. De holistische benadering in combinatie met de professionele therapeuten heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe inzichten heb gekregen waar ik ook nu nog veel baat bij heb. Ook was de behandeling goed georganiseerd: er was een overzichtelijk en duidelijk dagprogramma wat werd begeleid door bekwame therapeuten. De individuele therapie was erg intensief: vier x per week. Dit was niet altijd makkelijk maar heeft wel veel positieve impact op mij gehad. Niet eerder heb ik een zo doeltreffende therapie gevolgd, waar ik ook nu nog dagelijks profijt van heb. Ik zou eenieder die in een soortgelijke situatie belandt van harte dit behandeltraject aanbevelen.