Jouw villa

Het behandelprogramma van PROvida wordt aangeboden op een locatie direct aan de kust van de Costa Blanca in Spanje.


 

Het behandelprogramma van PROvida wordt aangeboden in een luxe privé residentie direct aan de kust van de Costa Blanca.

 

De ruime villa biedt de privacy en rust om je aandacht volledig richten op het herstel van je burn-out en je persoonlijke groei. 

Naast het privé gedeelte met zwembad en meerdere terrassen met uitzicht en directe toegang tot een rustige baai beschikt de villa over meerdere behandelruimtes waar een groot aantal onderdelen van het behandelprogramma plaatsvinden. Voor een aantal onderdelen vormt de villa de uitvalsbasis waar je zal worden opgehaald om bijvoorbeeld het beweegprogramma te volgen op inspirerende en uitdagende locaties in de nabije omgeving. Alles wordt rondom jou georganiseerd.

 

De keuken biedt alles wat de chefs nodig hebben om het full board voedingsprogramma voor je te verzorgen. Van ter plaatse bereide gezonde en smakelijke maaltijden tot leerzame educatie en inspirerende workshops.

 

In het zeer intensieve programma is een aantal dagen van rust en ontspanning opgenomen. Tijdens deze dagen zijn op wandelafstand zowel de kust, de heuvels van het achterland en een typisch Spaanse kuststad te ontdekken en staat de company car tot je beschikking om erop uit te kunnen gaan.

Meer weten?


  Direct bellen

  Whatsapp