Team

Jos van Heijster 

Directeur van PROvida en Bestuurder van PROspero GGZ. Daarnaast ook Psychotherapeut en een Master in International Business and Management.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voortdurend blijven ontwikkelen van het behandelprogramma en tevens het uitdragen van de missie en visie van PROvida.

  LinkedIn


Vanuit intrinsieke motivatie je leven vorm kunnen geven: dat is wat me persoonlijk aan het hart gaat. Meer en meer wordt dat stukje uit het oog verloren wanneer het met iemand niet goed gaat. Als medeoprichter van PROvida is het mijn missie om mensen in die kwetsbare fase van hun leven een handreiking te doen om het leven weer vorm te geven vanuit wat hen écht drijft. Vanuit dáár kun je weer krachtiger in je leven staan. Om hier met ons prachtige aanbod een bijdrage aan te kunnen leveren, is wat mij enorm veel plezier brengt en energie geeft.


Jos Lammers

Directeur van PROvida en Bestuurder van PROspero GGZ. Daarnaast ook Psychotherapeut en Sportpsycholoog.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voortdurend blijven ontwikkelen van het behandelprogramma en tevens het uitdragen van de missie en visie van PROvida.

  LinkedInPersoonlijk contact van mens tot mens is voor mij dé basis om elke relatie aan te gaan. Als psychotherapeut heb ik gemerkt dat er vanuit een vertrouwensrelatie pas échte persoonlijke groei kan komen. Hierbij doe ik mijn best om ingewikkelde problematiek te vereenvoudigen, zodat je tot verhelderende inzichten kunt komen. Voor mij is humor ontzettend belangrijk en daardoor geniet ik ook elke dag van mijn werk. Als medeoprichter kan ik mijn passie voor (top)sport en de nieuwste technologieën kwijt in het behandelprogramma van PROvida. Waar ik blij van word? Zien dat mensen weer het vertrouwen krijgen om hun problemen aan te kunnen, het beste uit zichzelf te halen, en plezier kunnen ervaren!

 


 

Saskia Lamers
GZ-psycholoog.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor individuele blended behandelingen, Hart Coherentie Training en het MBCT programma

  LinkedIn

 

Getuige mogen zijn van de persoonlijke groei die mensen doormaken, dat is mijn drijfveer als GZ-psycholoog. Mijn werkwijze is open, eerlijk en direct. Ik ga ervan uit dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft om met de problemen die hij of zij in het leven tegenkomt, om te gaan. Ik als therapeut kom naast je staan om je te helpen weer je eigen weg te vinden.


Bram Verhees
Wetenschappelijk onderzoeker, Fotograaf (contemplatieve fotografie/Miksang), Systemisch Coach.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het Visual Awareness Programma.

  LinkedIn

 

Mensen begeleiden op hun reis van kijken naar zien, dát is mijn missie als visual awareness trainer bij PROvida. Visual awareness is een speelse vorm van mindful fotograferen. Ben je te vaak verzonken in gedachten en uit contact met je omgeving? Ik laat je zien hoe je (smartphone-)camera een reddingsboei kan zijn. Via eenvoudige fotografische oefeningen leer ik je om weer fris zien. Zoals je dat als kind al deed: nieuwsgierig en zonder oordeel het bijzondere in het alledaagse herkennen. 

Gareth en Jeroen

Gareth & Jeroen
Voedingsdeskundigen

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voedingsprogramma.

  LinkedIn

 

Your eating habits are all over the place and you struggle with creating a healthy, balanced diet.
The stress of life gets you down and you’re left feeling drained and exhausted at the end of the day.
You’re worn out, wearing a brave smile and often snapping at the ones close to you.
Maybe you even drink a little bit too much every now and then. You want to leave the rat race behind, just for a little while, so you can rest, relax and focus on yourself. We take a light hearted, fun approach to a serious topic that we all have to deal with – healthy living.


Ineke Botden
Sportcoach/Fysiotherapeut/Cognitieve Fitness.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het Algehele Beweegprogramma.

  LinkedIn

 

Ik neem je graag mee in de wereld van beweging, en ik ben alleen geïnteresseerd in: wat kan je wél? Ik neem je aan de hand in het (opnieuw) leren genieten van bewegen in de ruimste zin van het woord, en in het weer leren ervaren en voelen wat jouw lijf kan en wil. Liefst buiten in de mooie natuur, maar ook in de gym, het zwembad, de tennisbaan etc. Hiermee bouwen we, goed gedoseerd, jouw energie weer op en gaan we samen op zoek naar hoe jij dit nieuwe bewegen thuis gestructureerd kan inbouwen in jouw leven.

 Jeroen Evers
Trajectbegeleider, groep coördinator.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het begeleiden van alle zaken rondom de trajecten van de deelnemende werknemers.

  LinkedIn

 

Wat mij drijft, is dat ik naast je mag staan in een kwetsbare periode en meewandel op het pad naar herstel. Samen zorgen we dat hetgeen je bij ons leert, een succes wordt in het dagelijkse leven en dat je netwerk je daarin ondersteunt. Van mij mag je vragen dat ik er álles aan doe om je gehele traject goed te laten verlopen en dat wij als team optimaal samenwerken, zodat de investering die jij in jezelf doet een leven lang z’n vruchten af zal werpen.


Chris Hamilton
Coaching Managers en Topsporters.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor Groepstherapie/I-Decider, Brainfocus Training, Hartcoherentie Training en bewaken van de groepsprocessen.

  LinkedIn

 

Als voormalig professioneel tennisser en coach heb ik de afgelopen twintig jaar vele sporters en leiders geholpen om het pad van hun persoonlijke missie te blijven bewandelen, en om kalm en gefocust te blijven in stressvolle situaties. ‘Inner performance coaching’, noem ik dat. Het gaat mij vooral om de mentale, spirituele en emotionele aspecten van presteren. Als inspirator help ik mensen bij het hervinden van balans, veerkracht én plezier in hun leven – want voor mij zijn die dingen de basis van geluk. 

Anouk Vendel
Yoga-docente.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het Yoga-programma

  LinkedIn

 

Voor mij voelt yoga als thuiskomen, omdat ik mijzelf er eindelijk helemaal laat zijn. En samen bereiken we dat ook voor jou! Maak je niet druk als je denkt niet lenig genoeg te zijn: jij bepaalt zelf de grens, en door middel van verschillende vormen van yoga bekijken we samen wat er op dat punt in jouw lijf en geest gebeurt. Zo komen patronen aan het licht die je van je essentie afhouden. Met behulp van yoga leer je die patronen los te laten en ontstaat er ruimte voor de échte jou. Zo kan jij in elke situatie bepalen wat je nodig hebt – en ook wat je niet meer nodig hebt.

 


Thomas van der Burg
Neurofeedback trainer

Binnen PROvida verantwoordelijk voor Neurofeedback training

  LinkedIn

 

Al lange tijd ben ik gefascineerd door het brein van mensen. Ik ben meer en meer van overtuigd geraakt dat een sleutel tot het oplossen van klachten ligt verscholen in het functioneren van onze hersenen. Door het maken van een QEEG, een functioneel plaatje van je brein, krijg je een kijkje in het hoofd van iemand en vind je trainbaar waarden. Samen met de juiste therapie een gouden combinatie. Ieder kijkje in het hoofd van iemand maakt me meer nieuwsgierig naar de logica van ons brein


TEAM Locatie Nederland


Linda Ter Burg - Schager
GZ-psycholoog, psychotherapeut

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het intaketraject in Nederland

  LinkedIn

 

Ik heb veel respect voor mensen die de stap zetten tot hulp en vind het fijn om betrokken te zijn bij het intaketraject en de indicatiestelling. Ze hebben de keuze gemaakt om tijd en ruimte voor zichzelf vrij te maken wat een mooie start is van hun proces. Tijdens de intakefase vind ik het belangrijk om echt contact te maken, empathisch en zonder oordeel jouw verhaal te horen. En samen stil te staan bij jouw wensen en behoeften en deze vorm te geven in een op maat gemaakt behandelprogramma.Kim van Heijster - Knipschild
GZ-psycholoog

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het intaketraject in Nederland

  LinkedIn