Jouw team

Jos van Heijster 

Oprichter en eigenaar van PROvida

Geregistreerd Psychotherapeut en een Master in International Business and Management behaald.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voortdurend blijven ontwikkelen van het behandelprogramma en tevens het uitdragen van de missie en visie van PROvida.

  LinkedIn


Vanuit intrinsieke motivatie je leven vorm kunnen geven: dat is voor mezelf een belangrijke kernwaarde in het leven. Meer en meer wordt dat stukje uit het oog verloren wanneer het met iemand niet goed gaat. Als medeoprichter van PROvida is het mijn missie om mensen in die kwetsbare fase van hun leven een handreiking te doen om het leven weer vorm te geven vanuit wat hen écht drijft. Vanuit dáár kun je weer krachtiger in je leven staan. Om hier met ons prachtige aanbod een bijdrage aan te kunnen leveren, is wat mij enorm veel plezier brengt en energie geeft.


Jos Lammers

Oprichter en eigenaar van PROvida

Geregistreerd Psychotherapeut en Sportpsycholoog.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voortdurend blijven ontwikkelen van het behandelprogramma en tevens het uitdragen van de missie en visie van PROvida.

  LinkedInPersoonlijk contact van mens tot mens is voor mij dé basis om elke relatie aan te gaan. Als psychotherapeut heb ik gemerkt dat er vanuit een vertrouwensrelatie pas échte persoonlijke groei kan komen. Hierbij doe ik mijn best om ingewikkelde problematiek te vereenvoudigen, zodat je tot verhelderende inzichten kunt komen. Voor mij is humor ontzettend belangrijk en daardoor geniet ik ook elke dag van mijn werk. Als medeoprichter kan ik mijn passie voor (top)sport en de nieuwste technologieën kwijt in het behandelprogramma van PROvida. Waar ik blij van word? Zien dat mensen weer het vertrouwen krijgen om hun problemen aan te kunnen, het beste uit zichzelf te halen, en plezier kunnen ervaren!

 


 

Evelien

Evelien von Eije

Hoofdbehandelaar, GZ-psycholoog

Binnen PROvida verantwoordelijk voor de inhoud van het behandelprogramma.

  LinkedIn

 

Wat mij inspireert aan het werken bij PROvida is om samen met een sterk team van professionals te werken aan de ontwikkeling van een individuele cliënt. Samen met de cliënt stel ik het behandelplan op voor alle behandelonderdelen en gaan we samen in de intensieve, individuele therapie door middel van gedragstherapie, schematherapie en zo nodig EMDR op een praktische en persoonlijke manier aan de slag.


Jeroen Evers
Trajectcoordinator, systeemcoach.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het begeleiden van alle zaken rondom de trajecten van de deelnemende clienten.

  LinkedIn

 

Wat mij drijft, is dat ik naast je mag staan in een kwetsbare periode en meewandel op het pad naar herstel. Samen zorgen we dat hetgeen je bij ons leert, een succes wordt in het dagelijkse leven en dat je netwerk je daarin ondersteunt. Van mij mag je vragen dat ik er álles aan doe om je gehele traject goed te laten verlopen en dat wij als team optimaal samenwerken, zodat de investering die jij in jezelf doet een leven lang z’n vruchten af zal werpen.

 


 

Gareth en Jeroen  

Gareth Stubbs

Lifestyle coaches: Aandachtsgebied Voeding

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voedingsprogramma en beweegprogramma.

  LinkedIn

 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk onze relatie met voeding is. Het is tenslotte een van de belangrijkste dingen die we doen om onze gezondheid en welzijn te behouden, maar het is juist vaak een gebied wat we gemakkelijk dreigen te verwaarlozen wanneer we niet lekker in ons vel zitten. Wat we eten, en nog belangrijker waarom en hoe we eten, kan ons leven veranderen, dus de mogelijkheid om met mensen te werken en hen kennis te laten maken met een hele nieuwe wereld van voeding inspireert me elke dag. Gezond eten kan lekker zijn, het kan simpel zijn maar vooral ook heel leuk.


Gareth en Jeroen

Jeroen Coenen
Lifestyle coaches: Aandachtsgebied Beweging

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het voedingsprogramma en beweegprogramma.

 

Bewegen is leven. Mijn passie is gezond en gelukkig zijn en andere daar in helpen en begeleiden is de kers op de taart. Er is voor mij niets mooiers dan iemand weer te zien gaan schijnen. Stralen van gezondheid en geluk, met zin in het leven. "Live is to short to just exist, it needs to be lived!

Bram Verhees
Wetenschappelijk onderzoeker, Fotograaf (contemplatieve fotografie/Miksang), Systemisch Coach.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het Visual Awareness Programma.

  LinkedIn

 

Mensen begeleiden op hun reis van kijken naar zien, dát is mijn missie als visual awareness trainer bij PROvida. Visual awareness is een speelse vorm van mindful fotograferen. Ben je te vaak verzonken in gedachten en uit contact met je omgeving? Ik laat je zien hoe je (smartphone-)camera een reddingsboei kan zijn. Via eenvoudige fotografische oefeningen leer ik je om weer fris zien. Zoals je dat als kind al deed: nieuwsgierig en zonder oordeel het bijzondere in het alledaagse herkennen.


 

Gea Wortelboer

Mindfulness trainer, leadership coach

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het Mindfulness programma

  LinkedIn

 

Mijn passie is de mens en ons brein. Als mindfulness trainer help ik je met praktisch toepasbare oefeningen in balans te komen, je mentaal fitter en sterker te voelen. De methodische “Tiny Habits” aanpak laat je zien hoe je op een eenvoudige manier oude roestige, belemmerende gewoontes kunt vervangen door frisse, sterkere gewoontes. In mijn sessies combineer ik mentale fitness met bewust persoonlijk leiderschap, waardoor je je bewuster wordt van stressoren en leert deze te verminderen.

 Anouk Vendel
Yoga-docente.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het Yoga-programma

  LinkedIn

 

Yoga, in al haar soorten en maten, is al vele jaren in mijn leven. Het belangrijkste dat yoga me heeft gegeven, is dat ik mezelf eindelijk kan zijn. En het grappige is, nu ik weet dat mijn ware zelf aanwezig mag zijn, voel ik me meer welkom dan ooit. Bij PROvida voel je je welkom en mag je jezelf zijn en dat inspireert mij en onze cliënten elke dag


Thomas van der Burg
Neurofeedback trainer

Binnen PROvida verantwoordelijk voor Neurofeedback training

  LinkedIn

 

Al lange tijd ben ik gefascineerd door het brein van mensen. Ik ben meer en meer van overtuigd geraakt dat een sleutel tot het oplossen van klachten ligt verscholen in het functioneren van onze hersenen. Door het maken van een QEEG, een functioneel plaatje van je brein, krijg je een kijkje in het hoofd van iemand en vind je trainbaar waarden. Samen met de juiste therapie een gouden combinatie. Ieder kijkje in het hoofd van iemand maakt me meer nieuwsgierig naar de logica van ons brein
Chris Hamilton
Voormalig proftennisser. Coaching Managers en Topsporters.

Binnen PROvida verantwoordelijk voor de I-Decider, Brainfocus Training en Hartcoherentie Training.

  LinkedIn

 

Als voormalig professioneel tennisser en coach heb ik de afgelopen twintig jaar vele sporters en leiders geholpen om het pad van hun persoonlijke missie te blijven bewandelen, en om kalm en gefocust te blijven in stressvolle situaties. ‘Inner performance coaching’, noem ik dat. Het gaat mij vooral om de mentale, spirituele en emotionele aspecten van presteren. Als inspirator help ik mensen bij het hervinden van balans, veerkracht én plezier in hun leven – want voor mij zijn die dingen de basis van geluk.


 


Kim van Heijster - Knipschild
GZ-psycholoog

Binnen PROvida verantwoordelijk voor het intaketraject in Nederland

  LinkedIn

 

Ik haal veel voldoenig uit de verbinding die onstaat in het eerste contact met mensen die zich bij ons aanmelden. We gaan samen op zoek naar wat voor jou belangrijk is en hoe we een bijdrage kunnen leveren aan jouw herstel. Daarnaast heb ik oog voor jouw kracht en kijk ik mee hoe we jouw prestaties in bredere zin kunnen optimaliseren.