Depressie kliniek buitenland

Zoek je een goede depressie kliniek in het buitenland?

Lijd je aan een depressie of burn-out en wil je concrete stappen gaan zetten richting herstel? Dan is onze depressie kliniek in het buitenland iets voor jou. In een klein dorpje in Spanje ga je vier weken lang werken aan je herstel, onder begeleiding van een team professionals op het gebied van psychologie, welzijn en beweging. Je gaat aan de slag in zowel individuele als groepsmodules, waarin veel aandacht is voor jou als persoon. In ons traject ga je jezelf veel beter leren kennen, en dan bedoelen we écht leren kennen. Want wie ben jij als persoon en waar wordt je gelukkig van? Durf je je gevoelens toe te laten en schat je jezelf voldoende op waarde? Dit zijn allemaal aspecten waar we op ingaan tijdens deze vier weken in Spanje.

 Neem contact op

 

Holistische depressie kliniek in het buitenland

Een belangrijk aspect aan alle trajecten die we bieden (dus ook die in Spanje) is dat ze een holistisch uitgangspunt hebben. Dit wil zeggen dat we het lichaam als geheel zien, en bovendien verbonden met de geest. Onze behandelingen zijn er dan ook op gericht zowel het lichaam als de geest terug in balans te brengen, wat leidt tot een snel en duurzaam herstel. Belangrijke onderdelen van ons vierweekse programma in het buitenland zijn: Cognitieve gedragstherapie, sport en beweging, voeding, mindfulness en hartcoherentie training. Al deze onderdelen zijn even belangrijk, want allemaal dragen ze bij aan het hervinden van je balans.

Ik heb interesse

Depressie kliniek buitenland

Word weerbaarder tegen stress door mindfulness

Onze depressie kliniek in het buitenland is er voor iedereen die niet alleen zijn depressie of burn-out wil overwinnen, maar ook op een andere manier in het leven wil staan. Door middel van diverse mindfulness technieken leer je hoe je weerbaarder kunt worden tegen stress, en hoe je in balans kunt blijven ondanks dat er dingen misgaan. Vaak zijn het namelijk niet de omstandigheden die ons beïnvloeden maar onze reactie op deze omstandigheden. En daar heb je veel meer invloed op dan je denkt. Tijdens ons vierweekse programma in Spanje ga je aan de slag met diverse technieken met betrekking tot mindfulness, en leer je hoe je met je aandacht in het hier en nu kunt leven. Dit brengt je in een soort flow van mentale rust. Je wordt creatiever, helderder en krijgt meer energie. En dit alles is bevorderlijk voor je algehele welzijn. Dus ben jij op zoek naar een fijne depressie kliniek in het buitenland waar je van terugkomt als een compleet ander mens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Contact opnemen