Executive programs

Executive Performance Program 

 

Als bestuur of directie van een organisatie wordt er op hoog niveau veel van je gevraagd. Er even kort tussenuit om de batterij weer volledig op te laden is dan geen overbodige luxe. En waar kan dat beter dan binnen het Executive Performance Program van PROvida!

 

"Mastering others is strenght, mastering your self is true power"

 

Deze uitdrukking benadrukt direct de filosofie achter ons Executive Performance Program. Om als bestuur of directie het optimale uit je werknemers of uit de organisatie te halen ligt de kracht niet bij je werknemers of de organisatie, maar bij jezelf. Je focust je binnen het Executive Performance Program dus primair op je eigen ontwikkeling.

Tijdens een kort maar krachtig coachings traject combineren wij onze excellente ervaring en kennis vanuit de individuele VIP-trajecten, met coaching van topsport teams en coaching in leadership van executives. Met als doel een flinke boost in je performance en een ultieme tool om burn out op de langere termijn te voorkomen. Na dit traject kun je er als bestuur of directie weer met de volledige focus voor gaan en weer voelen waar je energie gaat stromen in plaats van waar deze weg vloeit.

Tijdens een dergelijk programma bieden wij een op maat traject aan een bestuur of directie. Het individuele intensieve multimodale programma van PROvida wordt hierin gecombineerd met een gezamenlijk traject met intensieve aandacht voor samenwerking en leiderschap op de werkvloer.

De combinatie van investeren in de persoon als individu en een bestuur of directie als geheel haalt het optimale uit het geheel en resulteert in veel meer dan enkel de som der delen.

 

Executive Incentive Programs

 

Het aanbieden van een incentive aan een directie of management die goed presteren houdt hen ook gemotiveerd om dit te blijven doen. Wij geloven daarbij dat continue ontwikkeling zal leiden tot nog betere prestaties. Daarom bieden wij een programma waarin directie of managementteams zowel verwend worden als zich verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.


Bij de samenstelling van deze incentive-programs zorgen wij dat de deelnemers zich zowel gewaardeerd voelen door hun werkgever als geprikkeld worden om het beste uit zichzelf te halen. Wij stellen een programma samen dat training en workshops in het kader van stresshantering en prestatieverbetering combineert met alles wat de Costa Blanca te bieden heeft op gebied van leisure, fine dining en excursies.

Om een indruk te geven kan een incentive-programma er als volgt uitzien:


Vrijdag
- 16:00 aankomst vliegveld Alicante of Valencia en vervoer door PROvida naar onze locatie.
- 17:00 check in, uitleg over de accomodatie.
- 19:30 diner bij Vall de Cavall

Zaterdag
- 09:00 door onze chefs verzorgd ontbijt op de locatie.
- 10:30 Hartcoherentietraining, presentatie, uitreiking …. en uitleg over bijbehorende app en vervolgens de training.
- 12:00 Yoga les
- 13:30 lunch in het nabijgelegen restaurant in een kleine idyllische baai
- 15:30 Brainfocustraining
- 17:30 massage 
- 20:00 diner bij Quique Dacosta

Zondag
- 09:00 ontbijt
- 10:30 begeleide wandeling in het natuurgebied “Sierra de Bernia”
- 11:30 tijdens de wandeling een introductie in “cognitieve fitness”
- 13:00 Paella op een idyllische locatie “refugio vista Bernia”
- 15:30 Virtual Reality Training
- 17:30 Ontspanning, gebruikmaking van de spa en zwembaden
- 20:00 diner in het nabijgelegen vissersdorp

Maandag
- 08:30 ontbijt
- 09:30 vervoer door PROvida naar Alicante of Valencia
- 11:00 begeleide stadsrondleiding door gids
- 14:00 vertrek naar luchthaven

 

Lees meer